American Nails Nagelskola

Nagelkosmetiken är den snabbaste växande sektorn inom skönhetsbranschen därför rekommenderar vi dig att utbilda dig till nagelteknolog hos oss på American Nails Nagelskola. Vi har flera års erfarenhet av att utbilda elever och är en av Sverige mest kända nagelskolor. Våra Nagelteknolog utbildningar kräver inga förkunskaper och är til dig som vill lära sig de allra modernaste metoder och tekniker så som: UV-Gelé, Akryl & Glasfiber/ Silke.

American Nails Nagelskola

Semilac Akademi är till dig som vill utbilda sig professionell med en säker och internationellt godkänd nagelutbildning. på. Vi har flera års erfarenhet av att utbilda elever och är en av Sverige mest kända nagelskolor. Våra nagelutbildningar är godkända av yrkesförbundet SEYF (Svenska Estetikers Yrkes Förbund). Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du kommer att lära dig de allra modernaste metoder och tekniker och få den individuella och skräddarsydda vägledning som du behöver för att lyckas. Vi väljer noggrant våra medarbetare och attrahera de bästa lärarna. Du alltid kan känna dig bekvämt, öva, praktisera och interaktiveras med både lärare och studenter från hela världen.

– Online Intresseanmälan
– Kontakta Nagelskola

Våra utbildningar

Genom att alltid vara uppdaterade kring de senaste nageltrenderna kan vi erbjuda kurser i nagelvård som håller måttet. Semilac Akademi arbetar enbart med högkvalitativa och skonsamma produkter.

– Grundkurs Manikyr & Gelé (Nagelteknolog Utb.)
   STARTKIT VÄRT 7.000KR INGÅR!

Nail-Art kurser: Semilac Akademia

Roliga och kreativa endagskurser med gästartister från hela landet. För dig som vill lära sig att skapa vackra & festliga naglar med olika Nail Art tekniker.

EXEMPEL PÅ NAIL-ART KURS:

– Nail Art Vol. 1 Summer Ed. by Maria Dzięgiel